Appartementen

Steeds meer vakantiegangers die er voor kiezen om een verblijf in het buitenland te boeken kiezen voor een appartement in plaats van voor een hotel. Deze keuze is absoluut niet zo vreemd, in tegendeel. Steeds meer mensen willen tijdens hun vakantie immers graag de nodige privacy. In een hotel is dat bijzonder moeilijk omdat je bijvoorbeeld als het ware verplicht wordt om te eten met de andere hotelgasten. Daarnaast zijn de kamers doorgaans uiteraard ook een stuk kleiner waardoor je sowieso minder snel geneigd bent om er lange tijd in te verblijven. Dat is echter niet de enige reden om er voor te kiezen om te verblijven in een appartement. Wat bijvoorbeeld te denken van mensen die in groep een vakantie willen doorbrengen in Marbella? Zij worden in een hotel als het ware opgesplitst waardoor het gezamenlijke vakantiegevoel al snel komt te verdwijnen. In een appartement is dat niet het geval en kan je, je volledige vakantie samen doorbrengen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, ben je van plan om een vakantie in Marbella te boeken en wil je graag kunnen genieten van de nodige privacy? Dan is het boeken van één van onderstaande appartementen voor jou ongetwijfeld een interessante keuze!

» Vime la Reserva ****

De Vime la Reserva appartementen zijn gelegen in een residentiële wijk en voorzien van alle comfort. De appartementen bevinden zich op ongeveer 1,5 kilometer van het dichtstbijzijnde zandstrand, maar op het domein zelf is zowel een overdekt zwembad als een openluchtzwembad terug te vinden. Aan de receptie genieten gasten ten allen tijde van gratis draadloos internet. Alle appartementen op het domein zijn comfortabel en gezellig, maar een beetje klassiek ingericht. De accommodaties zijn wel steeds voorzien van alle hedendaags comfort en bieden je standaard een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Appartementen voor alleengebruik zijn tegen een speciaal tarief eveneens beschikbaar.

» Bekijk de Vime la Reserva appartementen bij Neckermann

» Penthouse El Dorado ****

Op zo’n 10 minuten rijden van Marbella vinden we het Penthouse El Dorado met vier sterren terug. Het ruime penthouse is opgetrokken in Andalusische stijl en is gelegen in de directe nabijheid (er recht tegenover om precies te zijn) van het uitermate populaire Puerto Banus. Daarnaast komen ook golfers hier aan hun trekken. Vlakbij de accommodatie zijn immers drie gerenommeerde golfcourses terug te vinden, namelijk Las Brisas, Aloha, Los Naranjos en La Quinta. De oppervlakte van het penthouse bedraagt in totaal 210 vierkante meter en beschikt over twee slaapkamers die elk de beschikking hebben over hun eigen badkamer.

» Bekijk het Penthouse El Dorado bij Belvilla

» El Soto De Marbella ***

Het comfortabele en ruime El Soto De Marbella vakantieappartement is ruim en comfortabel opgezet en geschikt voor in totaal vier personen. Het appartement beschikt over een werkelijk fantastisch terras van waaruit je een subliem uitzicht hebt op zowel de bergen als de kust. Het appartement ligt daarnaast in een golfresort waardoor je als gast de beschikking hebt over een 9 hole golfbaan, putting green, tennis- en paddle tennisbanen en zomaar even 10 gemeenschappelijke zwembaden. Het dichtstbijzijnde zwembad is gelegen op een afstand van amper 50 meter ten opzichte van het appartement. Op het domein zijn verder een restaurant, clubhuis, sauna en massageruimte terug te vinden.

» Bekijk het El Soto De Marbella appartement bij Belvilla