Autoverhuur Marbella

Heel wat mensen die er voor kiezen om een vakantie naar Marbella te boeken willen niet alleen kennismaken met deze stad. Niet alleen Marbella zelf, maar ook haar omgeving is namelijk werkelijk adembenemend mooi. Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit Marbella bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan Gibraltar. Je zou er voor kunnen kiezen om hiervoor deel te nemen aan een tour, maar een auto huren in Marbella is veelal interessanter. Door een beroep te doen op de mogelijkheden die worden aangeboden op vlak van autoverhuur in Marbella kan je namelijk gaan en staan waar je wil. Zo ontdek je pas echt de sublieme schoonheid van Marbella en haar omgeving en dat ook nog eens op je eigen tempo.

Vergelijk alle verhuurders via Sunny Cars, de all-in autohuurformule!

Waarom een auto huren in Marbella?

Eigenlijk hebben we deze vraag reeds beantwoord in de inleiding van deze pagina. Er voor kiezen om een auto te huren in Marbella zorgt er namelijk voor dat je kan rekenen op behoorlijk wat interessante voordelen. Wij hebben deze voordelen alvast even voor jou op een rijtje gezet.

 1. Je kan rekenen op de meest optimale vrijheid tijdens je vakantie in Marbella;
 2. Je bent niet aangewezen op deelnemen aan een excursie in groep;
 3. Een auto huren is vaak voordeliger dan allemaal losse tours boeken;

Ben jij net als de meeste reizigers die Marbella bezoeken van plan om je ook even buiten de stadsgrenzen te begeven? In dat geval is het zeker de moeite waard om er voor te kiezen om een auto te huren. Alleen op deze manier kan je namelijk op de meest optimale wijze kennismaken met al het moois dat de Costa del Sol voor de rest nog te bieden heeft.

auto huren marbella

Hoe besparen op de kosten van autoverhuur in Marbella?

Marbella staat nu niet meteen bekend als een voordelige vakantiebestemming. Dit zorgt er voor dat veel mensen vrezen dat ook de kosten van autoverhuur in Marbella behoorlijk kunnen oplopen. Gelukkig hoeft dat zeker niet altijd het geval te zijn, in tegendeel. Door rekening te houden met de onderstaande bespaartips is het steeds mogelijk om de kosten van je autoverhuur in Marbella aanzienlijk te drukken.

 1. Kies er voor om je huurauto op voorhand te boeken via Sunny Cars;
 2. Opteer voor een gewone auto zonder al teveel extra luxe;
 3. Probeer gebruik te maken van een bepaalde aanbieding;
 4. Vergelijk de prijzen van huurauto’s bij verschillende verhuurbedrijven. Dit doe je ook eenvoudig op de website van Sunny Cars;

Door rekening te houden met de bespaartips zoals hierboven aangegeven zal je kunnen vaststellen dat in Marbella een auto huren een stuk voordeliger kan uitvallen dan je mogelijks in eerste instantie had gedacht. Op deze manier wordt het huren van een auto in het mondaine Marbella voor iedereen financieel een behoorlijk stuk toegankelijker.

Vergelijk alle verhuurders via Sunny Cars, de all-in autohuurformule!

Autoverhuur op Marbella Airport

Marbella zelf beschikt niet over een luchthaven. Het merendeel van de mensen die op vakantie gaan naar Marbella vliegen dan ook op de luchthaven van Malaga. Op Malaga Airport worden er uiteraard heel wat verschillende autoverhuurmogelijkheden aangeboden. De volgende autoverhuurbedrijven zijn op deze luchthaven dan ook aanwezig:

 • Avis;
 • Budget;
 • Sixt;
 • Europcar;
 • Interrent;
 • Goldcar;
 • Hertz;
 • Firefly;
 • Record Go;

De balies van de autoverhuurbedrijven zijn allen terug te vinden op -1. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Malaga wordt het aangeraden om de borden in de bagage reclaim area te volgen waarop het symbool van een huurauto staat aangegeven. Wanneer je dit doet zal je uiteindelijk automatisch aankomen bij de verhuurbalies.

Op voorhand je huurauto reserveren loont!

Een auto huren in Marbella in Spanje is natuurlijk op verschillende manieren mogelijk. In eerste instantie kan je er voor kiezen om de auto gewoon ter plaatse te huren. Dat is doorgaans geen enkel probleem, alleen liggen de kosten daarvoor in de praktijk net wat hoger dan wanneer je de reservatie op voorhand maakt. Bovendien is het zomaar mogelijk dat het aanbod met beschikbare huurauto’s net wat beperkter uitvalt. Heb je dus met andere woorden de mogelijkheid om je huurauto in Marbella op voorhand via het internet te reserveren? Dan is dat altijd de beste keuze! In dit geval kan je rekenen op twee concrete voordelen, namelijk:

 1. De prijs voor het huren van je auto in Marbella ligt lager;
 2. Je zal bij aankomst in Spanje niet nodeloos veel tijd verliezen;

Wil jij dus met andere woorden ook kunnen genieten van de voordelen die een huurauto met zich meebrengt tijdens je vakantie in Marbella? Probeer dan zeker om deze op voorhand te reserveren via deze website! Alleen op deze manier zal je namelijk pas echt ten volle alle voordelen kunnen ervaren welke zijn verbonden aan het gebruik van een huurauto tijdens je vakantie in Marbella.

Vergelijk alle verhuurders via Sunny Cars, de all-in autohuurformule!