Bed & Breakfast Marbella

Verblijven in een B&B in Marbella is door de jaren heen steeds populairder geworden. Overnachten in één van de verschillende bed & breakfasts van Marbella zorgt er dan ook voor dat je kan genieten van het beste van twee werelden. Enerzijds beschik je weliswaar over een eigen kamer, maar daarnaast kan je rekenen op de expertise en de persoonlijke benadering van de uitbaters. Ook de huiselijke sfeer van een B&B spreekt veel mensen aan. Wil jij ook graag tijdens jouw vakantie in Marbella verblijven in een B&B? In dat geval kan de informatie op deze pagina je alvast verder helpen.

Zoek direct naar een B&B in Marbella:

Verblijven in een B&B in Marbella bij Belgen

Heel wat Belgen die er voor kiezen om naar het buitenland op vakantie te gaan vinden het erg fijn wanneer ze bij landgenoten kunnen logeren. Dat geldt ook voor Belgen die naar Marbella op reis gaan. Verblijven in een B&B in Marbella bij Belgen lijkt op moment van schrijven echter vrij lastig te zijn. Er zijn immers geen B&B’s in Marbella waarvan bekend is dat ze worden uitgebaat door een Belgisch koppel. Dit gezegd zijnde spreekt het uiteraard voor zich dat ook de B&B’s die worden uitgebaat door niet-Belgen steeds alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk thuis te laten voelen.

Waarom een verblijf boeken in een B&B in Marbella?

In de praktijk heeft iedereen zo wel zijn of haar eigen redenen om een verblijf te boeken in een B&B in Marbella. Enkele van deze redenen zijn:

  1. Je verblijft in een huiselijkere setting in vergelijking met een hotel;
  2. Er kan een beroep gedaan worden op de kennis van echte locals;
  3. Je kan rekenen op de privacy van een eigen (huiselijk ingerichte) kamer;
  4. Het prijsniveau van een B&B ligt doorgaans wat lager dan deze van een hotel;
  5. Vaak worden er extra services aangeboden zoals bijvoorbeeld een ontbijt en diner;

Naast bovenstaande is het zo dat menig aantal B&B’s in Marbella ook extra ontspanningsmogelijkheden aanbieden. Het is dan ook zeker niet zo dat je alleen maar bij het boeken van een hotelovernachting gebruik kan maken van een zwembad. Ook verschillende bed & breakfasts in Marbella bieden dan ook een prachtig zwembad aan, aan hun gasten.

Zoek direct naar een B&B in Marbella:

Wat zijn de beste B&B’s van Marbella?

Tijdens je zoektocht naar een geschikte B&B in Marbella om een vakantie in door te brengen zal je in aanraking komen met heel wat verschillende mogelijkheden. De B&B’s van Marbella staan er algemeen om bekend over een uitstekende kwaliteit te beschikken. Dit gezegd zijnde spreekt het uiteraard voor zich dat de ene B&B de andere niet is. wij hebben alvast twee uitstekende B&B’s in Marbella voor je uitgezocht en stellen ze hieronder graag aan je voor.

1.) Villa Breeze, Luxury B&B

Deze B&B in Marbella bevindt zich op 900 meter van het strand. De accommodatie beschikt bovendien over een buitenzwembad welke het hele jaar door is geopend. Bovendien is het mogelijk voor gasten die met de auto komen om gratis te parkeren buiten de accommodatie. Een deel van de kamers van deze bed & breakfast in Marbella hebben een zithoek om even extra in te relaxen. Er zijn gratis fietsen beschikbaar om te huren.

2.) El Nácar Bed & Breakfast

Eén van de bekendste B&B’s van Marbella is ongetwijfeld de ‘El Nácar Bed & Breakfast’. Deze B&B in Marbella heeft een buitenzwembad, een bar evenals een gemeenschappelijke lounge. Ook de tuin, het mooie terras evenals het uitzicht zijn sterke troeven waar deze B&B over beschikt. Gasten die verblijven bij El Nácar Bed & Breakfast kunnen verder rekenen op een dagelijks continentaal ontbijt. Dit is zonder enige twijfel één van de meest populaire B&B’s van Marbella.

Interessante B&B’s in de omgeving van Marbella

Niet alleen in Marbella zelf, maar ook in haar omgeving zijn verschillende interessante B&B’s terug te vinden. Eén van de bekendste B&B’s uit de buurt is bijvoorbeeld ongetwijfeld de B&B Ave del Paraiso Marbella. Deze bed & breakfast is gelegen in Istan, op een afstand van zo’n 45 kilometer van de internationale luchthaven van Marbella. Gasten die in deze bed & breakfast verblijven kunnen niet alleen gebruikmaken van het aanwezige zonneterras, daarnaast is er ook een prachtig zwembad beschikbaar om van te genieten. Het ontbijt in deze bed & breakfast wordt geserveerd in de bar.

Bekijk meer B&Bs in Marbella: