Mooie herinneringen altijd bij de hand

Plaza de los Naranjos

We maken in ons leven veel mooie herinneringen mee en wat is leuker dan om deze herinneringen te bundelen? Er zijn dan ook verschillende spullen die je kan maken met jouw foto’s en dat gaan we allemaal in deze blog behandelen. 

Fotoboek

Eén van de meest voor de handliggende is een fotoboek maken. Tegenwoordig kun je deze makkelijk maken online via je laptop, maar je hebt zelf ook apps waar je makkelijk een fotoboek kan laten maken. Ook kan er een keuze gemaak worden tussen een harde of zachte kaft, de ligging van het boek en het materiaal waar de pagina’s van worden gemaakt. Hiermee kan je het precies naar jouw wens laten maken en afdrukken. Wat misschien ouderwets is maar wat we nog steeds kunnen kopen in de winkels, zijn kale fotoboeken en hiermee kunnen we zelf in de weer gaan met een lijm en een schaar om de pagina’s helemaal eigen en persoonlijk te maken. 

Canvas

Een andere manier is om foto’s te laten afdrukken op canvas en deze aan de muur in de woonkamer of gang te hangen. Tegenwoordig zijn er verschillende formaten en is er de mogelijkheid om verschillende foto’s tot één foto te laten maken. Hiermee heb je geen keuzestress en kun je meerdere foto’s kwijt in één canvas foto. Ook heb je de keuze om tussen verschillende materialen te kiezen en kan je het helemaal naar je eigen wens laten na maken. 

Afdrukken

Ook kan je foto’s laten afdrukken en deze in een fotolijstje zetten. Daarnaast kan je een grotere lijst kopen en verschillende foto’s hierin plaatsen. De keuze is aan jou of je meerdere momenten pakt van verschillende gebeurtenissen of van één avond een mooie fotolijst maakt. Vind je dat je wel genoeg decoratie in je huis hebt, dan kan je ook foto’s laten afdrukken op een mok of broodtrommel. Daarnaast is er nu ook de mogelijkheid om een persoonlijk puzzel te laten afdrukken en kan je bijvoorbeeld met je kinderen je eigen puzzel maken. Daarnaast kunnen er ook speelkaarten gemaakt worden met foto’s

Van de herinneringen die je maakt kunnen verschillende dingen van worden gemaakt zoals een fotoboek. Hierin plaats je alle momenten die je bijvoorbeeld van een reis hebt gemaakt. Maar ook kunnen er foto’s worden afgedrukt op canvas of geplaatst worden in een fotolijstje. Ook kan je tegenwoordig foto’s laten bedrukken op een mok of broodtrommel.