Uitgaan in Marbella

Het uitgaansleven van Marbella staat er om bekend ongelofelijk uitbundig te zijn. De clubs zijn niet alleen vaak erg groot, daarnaast stellen ze alles in het werk om hun gasten zoveel mogelijk luxe aan te bieden. De duurste champagnes vloeien hier rijkelijk en worden niet zelden geserveerd met de betere hapjes of tapas. In Marbella uitgaan betekent bovendien ook dat je altijd kans hebt om zomaar een celebrity te spotten. Elk jaar opnieuw komen niet alleen acteurs en actrices, maar ook bekende zangers en sporters naar Marbella afgereisd om hier hun vakantie door te brengen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, er voor kiezen om uit te gaan in Marbella levert je altijd een onvergetelijke ervaring op.

De beste clubs in Marbella om uit te gaan

Verspreid over Marbella en omgeving zijn heel wat uitstekende clubs en discotheken terug te vinden. Het ruime en gevarieerde aanbod zorgt er in de praktijk al snel voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het merendeel van de clubs in Marbella slagen er in principe wel in om de vooropgestelde verwachtingen van hun gasten in te lossen. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat er een aantal clubs zijn die toch met kop en schouders boven de rest uitsteken. Wij zochten alvast de beste clubs om in uit te gaan in Marbella voor je uit en hebben ze hieronder even op een rijtje gezet.

Nikki Beach

Je hebt in Marbella het uitgaansleven niet gezien wanneer je geen bezoekje hebt gebracht aan Nikki Beach. De kans is bijzonder groot dat de naam Nikki Beach bij jou bekend in de oren zal klinken. Dit heeft alles te maken met het feit dat het hierbij gaat om een keten van luxe beach clubs welke verspreid over de wereld is terug te vinden. Het moet gezegd, de vesting van Nikke Beach in Marbella is er eentje die nog lang zal blijven nazinderen. Niet alleen is deze club gelegen aan een prachtig strand, daarnaast is er hier ook een zwembad aanwezig waar je heerlijk in kan relaxen op één van de verschillende V.I.P. bedjes. Het restaurant welke toebehoort aan Nikke Beach serveert overigens heel lekkere gerechtjes die zijn geïnspireerd op de verschillende locaties waar Nikki Beach is terug te vinden.

Olivia Valere

Olivia Valere mag zich met recht en rede één van de grootste en tevens ook populairste clubs noemen van Marbella. Deze club heeft dan ook niet voor niets een capaciteit van zomaar even meer dan 1.000 personen. Het is bovendien een club die over een sterke, internationale allure beschikt. Heel wat beroemdheden waaronder Kate Moss, Mariah Carey evenals Bruce Willis zijn zich hier in het verleden al komen vermaken. De kans dat je hier tijdens een avondje uitgaan een beroemdheid tegen het lijf loopt is sowieso bijzonder groot. De prachtige Boeddha beelden en de glinsterende lantaarns welke beschikken over prachtige details zorgen er voor dat je hier altijd kan rekenen op een bijzondere, luxueuze sfeer. Absoluut één van de beste clubs om in uit te gaan in Marbella.

Ocean Club Marbella

In Puerto Banus, de bekendste haven van het prachtige Marbella vinden we de ‘Ocean Club’ terug. Deze club staat niet alleen bekend om de opzwepende muziek die hier wordt gespeeld, daarnaast zal ook de kaart je meermaals met verstomming slaan. Van de klassieke mojito zijn er bijvoorbeeld maar liefst zeven verschillende versies beschikbaar. Een absolute favoriet van velen is op dit vlak de zogenaamde mojito met zwarte bessen. Ondanks het feit dat het ook op een zonnige dag heerlijk vertoeven is in de Ocean Club verandert ze pas echt van gedaante na het ondergaan van de zon. Dan wordt de Ocean Club één van de meest fancy clubs van Marbella, inclusief niet alleen bekende dj’s en muzikanten, maar vaak ook spetterend vuurwerk en entertainers!

Pangea

Wil je graag kunnen feesten onder de prachtige sterrenhemel van Marbella? In dat geval doe je er goed aan om even kennis te maken met de rooftopbar ‘Pangea’. Feesten doe je hier op een prachtige rooftopbar in Marbella waar de internationale jet-set maar wat graag vertoeft. Daarnaast feest je hier zomaar met uitzicht op de prachtige haven van de stad. Alles, maar dan ook alles straalt hier exclusiviteit en luxe uit. Zo valt het bijvoorbeeld op dat het gerenommeerde champagnemerk ‘Moët & Chandon’ uitstekend is vertegenwoordigd in Pangea. Met de regelmaat van de klok worden hier zelfs (exclusieve) feesten georganiseerd in samenwerking met het bekende champagnemerk. Let wel, het wordt sterk aangeraden om je (extra) netjes uit te dossen wanneer je Pangea gaat bezoeken.

Let op! Hou rekening met de openingstijden van de clubs in Marbella!

Hoe leuk uitgaan in Marbella ook mag zijn, het is wel altijd belangrijk om stil te blijven staan bij de openingstijden van de verschillende clubs. Daarmee bedoelen we vooral de periode in het jaar waarin de clubs en discotheken in Marbella zijn geopend. Wanneer je buiten het hoogseizoen naar Marbella op vakantie gaat is de kans namelijk bijzonder groot dat enkele gerenommeerde clubs niet geopend zijn. Verschillende clubs openen hun deuren dan ook pas eind april of begin mei om vervolgens eind september of begin oktober in “winterslaap” te gaan. Hou hier zeker en vast rekening mee!