Vakantiehuizen

Ben je van plan om met het hele gezin naar Marbella op vakantie te gaan? Of trek je er bijvoorbeeld op uit met een groep vrienden? In dat geval kan een vakantiehuis in Marbella huren een interessante keuze zijn. Het aanbod met vakantiehuizen in Marbella en omgeving is behoorlijk uitgebreid. Dit zorgt er voor dat je zowel een voordelig vakantiehuis kan huren als een luxueuze vakantievilla. Wil jij ook graag meer te weten komen over het huren van een vakantiehuis in Marbella? Dan ben je daarvoor op deze pagina aan het juiste adres!

Bekijk het volledige aanbod vakantiehuizen in Marbella op deze websites:

Waarom een vakantiehuis huren in Marbella?

Een vakantiehuis in Puerto Banus of één van de andere locaties van Marbella huren zorgt er voor dat je kan rekenen op heel wat interessante voordelen. Denk hierbij onder meer aan de volgende:

  1. Samen verblijven in een vakantiehuis versterkt het groepsgevoel;
  2. Jullie hebben een volledige woning voor jullie alleen;
  3. Geniet van jullie vakantie in volledige privacy;
  4. Neem een verfrissende duik in jullie eigen privézwembad;
  5. Geniet van een optimale vrijheid tijdens je vakantie in Marbella;

In het bijzonder voor mensen die met bijvoorbeeld het volledige gezin op vakantie gaan is het meer dan de moeite waard om een verblijf te boeken in een vakantiehuis in Marbella in Spanje. Ben jij eerder van plan om gezellig met een groep vrienden naar deze mondaine Spaanse stad af te reizen? Ook dan kan een vakantiehuis in Marbella huren zeker het overwegen waard zijn.

Populaire vakantiehuizen in Marbella

Heel wat reizigers  die er voor kiezen om een vakantie naar Marbella te boeken houden van hun privacy. Mede omwille van deze reden is de keuze voor het huren van een vakantiehuis in Marbella al snel gemaakt. Wil jij ook graag een vakantiehuis in Marbella in Spanje huren? In dat geval kan het de moeite waard zijn om even de onderstaande, prachtige vakantiewoningen te bekijken.

Marbella Luxury Vakantiehuis

Marbella Luxury Vakantiehuis

Het Marbella Luxury Vakantiehuis is terug te vinden op een afstand van 400 meter van het El Alicate strand. Ze bevindt zich bovendien op een afstand van 700 meter van het Real de Zaragoza. Dit adembenemend mooie vakantiehuis heeft een eigen zwembad en beschikt over een erg stijlvolle, eigentijdse inrichting. De totale oppervlakte van dit vakantiehuis bedraagt 180 vierkante meter. De drie slaapkamers die in de vakantiewoning zijn terug te vinden maken ze geschikt voor een bezetting door maximum 6 personen.

Townhouse Close to the Beach

Townhouse Close to the Beach

Het ‘Townhouse Close to the Beach’ vakantiehuis in Marbella bevindt zich op ongeveer 200 meter van het El Alicate strand. De vakantiewoning heeft een totale oppervlakte van 210 vierkante meter en is voorzien van vier slaapkamers. Dit is één van de absolute bestsellers van Marbella voor grotere groepen die in Marbella willen komen genieten van een welverdiende vakantie. Het ‘Townhouse Close to the Beach’ vakantiehuis beschikt jammer genoeg niet over een eigen zwembad.

Jardin de los Pino

Jardin de los Pino

Het Jardin de los Pino vakantiehuis in Marbella bevindt zich op korte afstand van de stranden van El Alicate en Real de Zaragoza. In deze accommodatie kunnen gasten genieten van gratis draadloos internet en uiteraard is er ook een airco aanwezig. De accommodatie beschikt over een leuk terras waarop het werkelijk heerlijk genieten is. Ook het Jardin de los Pino vakantiehuis in Marbella kenmerkt zich door de aanwezigheid van vier slaapkamers. Tijdens de warme zomermaanden kan je bovendien meteen verkoeling zoeken in het uitnodigende buitenzwembad welke zich bij de accommodatie bevindt.

Bekijk het volledige aanbod vakantiehuizen in Marbella op deze websites:

Waar rekening mee houden bij een vakantiehuis in Marbella in Spanje huren?

Het is algemeen bekend dat het prijsniveau in het mondaine Marbella globaal gezien wat hoger ligt in vergelijking met de rest van Spanje. Betekent dit automatisch dat een vakantiehuis in Marbella huren altijd gepaard moet gaan met een stevige huurprijs? Ja en nee. Veel is op dit vlak natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke eisen en verwachtingen. Enkele zaken waar je zeker rekening mee zal willen houden tijdens je zoektocht naar een geschikte vakantiewoning in Marbella zijn:

  1. De locatie waar het vakantiehuis in Marbella over beschikt;
  2. Het aantal personen die in het vakantiehuis kunnen verblijven;
  3. De mate aan luxe en comfort die je verwacht in het vakantiehuis;

Bovendien spreekt het voor zich dat je ook op voorhand een bepaald budget zal willen bepalen. Een vakantiehuis in Marbella huren kan namelijk een sterk uiteenlopend prijskaartje met zich meebrengen. De meer eenvoudige vakantiewoningen beschikken dan wel over een lage huurprijs, voor een vakantievilla liggen de huurprijzen al snel een behoorlijk stuk hoger. Door op voorhand voor jezelf te bepalen welk budget je te besteden hebt kan je heel wat vervelende verrassingen voorkomen.

Bekijk het volledige aanbod vakantiehuizen in Marbella op deze websites: