Vluchten

Hoewel een autovakantie naar Marbella absoluut niet ondenkbaar is (in tegendeel), kiezen de meeste vakantiegangers er toch nog steeds voor om een vlucht naar deze bekende plaats aan de Costa del Sol te boeken. Marbella mag dan zelf niet over een eigen luchthaven beschikken, dat is absoluut geen probleem. In de directe omgeving van de badplaats zijn immers verschillende vliegvelden terug te vinden waaronder zelfs één van de populairste van Spanje, namelijk de luchthaven van Malaga. Iedere zomer en zelfs tijdens het najaar trekken veel mensen richting de Spaanse zon. Net omwille van de haast ongekende populariteit van deze vakantiebestemming is het steeds een goed idee om even de verschillende vliegtickets naar de Costa del Sol goed te vergelijken. Alleen op die manier zorg je er namelijk voor dat jouw vlucht naar Malaga of Gibraltar geboekt kan worden tegen een zo laag mogelijke kostprijs. Meer weten? Aarzel dan niet langer, lees snel verder en ontdek alles wat je moet weten over vluchten naar Malaga en Gibraltar.

Goedkope vluchten naar Malaga

De luchthaven Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol mag zich met recht en rede de populairste luchthaven noemen van de Spaanse Costa del Sol. De populariteit van deze luchthaven zorgt er voor dat nagenoeg alle luchtvaartmaatschappijen die lijnvluchten naar Spanje uitvoeren ook vliegen op Malaga. Dat geldt overigens ook verschillende zogenaamde low cost carriers die de vluchten uitvoeren tegen een gevoelig lager prijskaartje, maar waarbij je geen gebruik kan maken van extra services tenzij je daar een bepaald bedrag extra voor wil betalen. Goedkope vluchten naar Malaga boeken is hoe dan ook dus geen enkel probleem. Zelfs tijdens het hoogseizoen is het op deze manier zonder probleem mogelijk om een vlucht naar de Costa del Sol te boeken. Let wel, vooraleer je vliegticket te boeken kunnen we je alleen maar aanraden om een grondige vergelijking uit te voeren via een website als Connections. Deze website biedt je de mogelijkheid om meteen te achterhalen welke luchtvaartmaatschappij je de beste prijs kan garanderen voor jouw vlucht naar Malaga. De luchthaven van Malaga is tot slot gelegen op nog geen 50 kilometer van het centrum van Marbella waardoor ook een transfer naar je accommodatie steeds kan geboekt worden tegen een zeer interessant prijskaartje.

Goedkope vluchten naar Gibraltar

Hoewel de luchthaven Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol ruimschoots het populairst is kiezen nog steeds veel reizigers er voor om eens een vlucht te boeken naar de bekende (of moeten we zeggen beruchte?) luchthaven van Gibraltar. Deze bijzondere luchthaven is iets verder van Marbella af gelegen, namelijk op een afstand van zo’n 77 kilometer, maar wordt eveneens door een groot aantal luchtvaartmaatschappijen aangevlogen. Het moet wel gezegd dat de meeste verbindingen met Gibraltar vertrekken (of hoe kan het ook anders?) vanuit het Verenigd Koninkrijk. Vanuit België en Nederland zijn er ook een aantal luchtvaartmaatschappijen die naar deze luchthaven vliegen tegen een interessante prijs, maar toch zal je vaak meer betalen dan wanneer je een vlucht boekt naar de luchthaven van Malaga. In ieder geval, wil je graag een goedkope vlucht naar de luchthaven van Gibraltar boeken, dan kan het eveneens beslist geen kwaad om even een grondige vergelijking uit te voeren via een vergelijkingssite.