Vliegtickets Marbella

Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Marbella aan vanuit België. Vliegen naar Marbella is niet alleen mogelijk vanaf de luchthaven van Brussel (Zaventem), maar ook vanaf Oostende. Wil jij liever uitwijken naar één van de Nederlandse luchthavens? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Er worden bijvoorbeeld eveneens menig aantal vluchten aangeboden vanaf Eindhoven naar Marbella. Wil jij graag te weten komen wat nu precies de meest interessante vliegtickets naar Marbella zijn? Dan ben je daarvoor op deze pagina aan het juiste adres.

Goedkope vliegtickets naar Marbella op de kop tikken? Vergelijk dan op deze websites:

Vliegen op Marbella, wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer je wil vliegen op Marbella zal je kunnen vaststellen dat je vliegtickets kan boeken naar verschillende luchthavens. De ene luchthaven is evenwel al wat dichter bij Marbella gelegen dan de andere. De verschillende luchthavens waar door reizigers op wordt gevlogen zijn onder meer de volgende:

 1. Malaga Airport (51 kilometer);
 2. Gibraltar Airport (76 kilometer);
 3. Granada Airport (180 kilometer);
 4. Jerez de la Frontera Airport (170 kilometer);

De bovenstaande opsomming maakt duidelijk dat de luchthaven van Malaga het dichtste bij Marbella is gelegen. Met een beetje geluk (het verkeer tussen Malaga en Marbella kan soms vrij druk zijn) is het op deze manier mogelijk om in slechts 40 minuten in Marbella te staan nadat je vanuit België of Nederland naar Malaga bent gevlogen. In ieder geval, wil jij graag vliegen naar Marbella? Dan is het altijd de moeite waard om de vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen naar de Spaanse Costa del Sol met elkaar te vergelijken!

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Marbella?

Vooraleer je bepaalde vliegtickets naar Marbella zal boeken spreekt het voor zich dat je eerst een goed beeld zal willen hebben van de verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar deze plaats aan de Costa del Sol vliegen. Zowel vanuit België als vanuit Nederland zijn er menig aantal luchtvaartmaatschappijen die beschikken over rechtstreekse verbindingen met deze populaire luchthaven. Het gaat hierbij onder meer om:

 • KLM;
 • Transavia.com;
 • Brussels Airlines;
 • TuiFly;
 • Vueling;
 • Ryanair;

Bovenstaande maakt duidelijk dat je er ook voor kan kiezen om jouw vliegtickets naar Marbella te boeken bij een prijsvechter zoals bijvoorbeeld Ryanair. Ook zij biedt rechtstreekse vluchten aan naar Malaga, dichtbij Marbella en dat uiteraard tegen een zeer interessant prijskaartje.

Goedkope vliegtickets naar Marbella op de kop tikken? Vergelijk dan op deze websites:

Van Oostende vliegen naar Marbella

Vanuit België is het niet alleen maar mogelijk om vanaf de luchthaven van Zaventem naar Marbella te vliegen. TuiFly staat er bijvoorbeeld ook om bekend vluchten aan te bieden vanaf de luchthaven van Oostende. Zij voert rechtstreekse vluchten uit naar de luchthaven van Malaga welke op ongeveer 45 minuten rijden is verwijderd van Marbella. Wil je dus met andere woorden graag vanuit Oostende naar Marbella vliegen? Dan maakt TuiFly dit zonder ook maar enig probleem mogelijk.

Vanuit Nederland naar Marbella vliegen

Ook vanaf verschillende Nederlandse luchthavens is het mogelijk om naar het mondaine Marbella te vliegen. Wil je graag een vlucht van Eindhoven naar Marbella boeken? Of ben je eerder geïnteresseerd in een vlucht van de luchthaven van Amsterdam naar Marbella? Vanaf beide luchthavens worden er meer dan voldoende vluchten aangeboden. De luchtvaartmaatschappijen waarbij je een vlucht vanaf deze luchthavens kan boeken zijn onder meer:

 • Transavia.com;
 • KLM;
 • Vueling;

Niet alleen vanuit België, maar ook vanuit Nederland worden er dus menig aantal rechtstreekse vluchten naar Marbella aangeboden. Je dient er uiteraard wel rekening mee te houden dat je bij het boeken van een vlucht vanaf een Nederlandse luchthaven ook het transport naar de luchthaven in kwestie moet rekenen. Vanuit België is het mogelijk om op dit vlak gebruik te maken van ofwel de trein, ofwel de eigen auto ofwel luchthavenvervoer. Uiteraard is deze laatste keuze veruit de duurste. Bedenk dus bij jezelf goed welke optie uiteindelijk jouw voorkeur geniet.

Hoe besparen op je vliegtickets naar Marbella?

Het boeken van een vakantie naar Marbella staat er om bekend gepaard te kunnen gaan met een vrij stevig prijskaartje. Omwille van deze reden bekijken reizigers graag welke mogelijkheden ze hebben om te besparen op hun vakantie naar deze zonnige en mondaine bestemming. In principe bestaan er verschillende mogelijkheden om de kosten van jouw vlucht naar Marbella te drukken. De volgende kortingen kunnen je daarbij helpen:

 1. Een vroegboekkorting;
 2. Een last minute korting;

Beide kortingen zorgen er voor dat je eigenlijk kan genieten van een optimaal comfortabele vlucht naar Marbella, maar dan wel tegen een extra scherp prijskaartje. Wil je er pas echt honderd procent zeker van zijn dat je op de voordeligste wijze naar Marbella kan vliegen? In dat geval is het ook altijd de moeite waard om een vergelijking uit te voeren bij verschillende aanbieders van vliegtickets. Op dit vlak kan je er onder meer voor kiezen om een beroep te doen op de mogelijkheden van:

Alle drie de bovenstaande partijen maken het mogelijk om snel en eenvoudig een vergelijking uit te voeren tussen de vliegtickets die worden aangeboden door verschillende luchtvaartmaatschappijen. Of je nu graag vanuit België een vlucht naar Marbella wenst te ondernemen of je liever een vliegticket naar Marbella boekt vanuit Nederland, in beide gevallen kunnen de bovenstaande websites je helpen bij het vinden van het meest interessante vliegticket.

Echt goedkope vliegtickets naar Marbella boeken

Wil jij graag echt goedkope vliegtickets naar Marbella boeken? In dat geval is het altijd interessant om rekening te houden met de onderstaande tips.

 1. Bekijk de tarieven van de vliegtickets naar verschillende luchthavens;
 2. Vergelijk de prijzen bij verschillende luchtvaartmaatschappijen;
 3. Boek je vliegtickets zo snel mogelijk en profiteer van een vroegboekkorting;
 4. Ook last minute aanbiedingen kunnen bijzonder interessant zijn;
 5. Ontdek zeker eens wat prijsvechters voor jou kunnen betekenen;

Hou je rekening met de tips zoals hierboven aangegeven? In dat geval wordt het boeken van echt goedkope vliegtickets naar Marbella zonder ook maar enig probleem mogelijk gemaakt.

Hoe lang is het vliegen naar Marbella?

In principe zou je er op verschillende manieren voor kunnen kiezen om naar Marbella af te reizen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te opteren voor een autovakantie. In dit geval dien je echter rekening te houden met een gemiddelde reisduur van ten minste 22 uur. Vliegen naar Marbella is dan ook heel wat comfortabeler. Een rechtstreekse vlucht van België naar Marbella boeken zorgt er namelijk voor dat je in zo’n 2 uur en 45 minuten minuten voet zet aan Spaanse grond.

Goedkope vliegtickets naar Marbella op de kop tikken? Vergelijk dan op deze websites: