Wat neem je mee op reis naar Marbella?

Wat neem je mee op reis naar Marbella

Als je op vakantie gaat naar het zonnige Marbella, vergeet je vast je badkleding en zomeroutfits niet mee te nemen. Maar er zijn items die je misschien sneller vergeet in te pakken terwijl ze minstens zo onmisbaar zijn, zoals je kerastase blond absolu of de opladers voor je elektronica. Gelukkig zijn er talloze winkels te vinden in Marbella, mocht je onverhoopt toch iets vergeten in te pakken, maar het is natuurlijk wel zo fijn als je vanaf je aankomst zorgeloos kunt genieten van je vakantie in plaats van winkeltjes af te moeten struinen voor een specifiek kabeltje of speciale zeep vanwege een allergie. Wil je goed voorbereid op pad gaan? Lees hier wat je, naast je zomerse kleren, meeneemt op reis naar Marbella!

Verzorgingsproducten

Loop bij het inpakken van je toilettas eerst goed na wat je vanaf het begin tot aan het einde van de dag allemaal gebruikt qua verzorgingsproducten. Bij Beautyplaza kun je bijvoorbeeld mini’s bestellen, zodat je geen grote flessen mee hoeft te nemen of je kunt een reissetje kopen met lege flesjes die je kunt vullen met je favoriete producten. Vergeet de zonnebrandcrème niet en bedenk wat je op een zonnige bestemming nog meer ter aanvulling gebruikt, zoals een fijne aftersun, ontharingscrème of zelfbruiner. Bedenk ook welke medische producten je misschien nodig zult hebben, zoals reistabletjes, allergiepillen en eventuele andere medicatie.

Documenten

Het zal je misschien verbazen, maar er komen nog regelmatig mensen op het vliegveld aan die hun paspoort zijn vergeten. Pak deze dan ook, samen met je andere reisdocumenten, in op een handige plek in je handbagage. Zorg dat je er makkelijk bij kunt als er op het vliegveld om gevraagd wordt en controleer ruim voor vertrek dat je paspoort nog geldig is op de dag van vertrek. Het is ook handig om een kopie van je reisverzekering, vlucht- en hotelreserveringen en eventuele medische informatie mee te nemen – mocht er onverhoopt wat gebeuren als je op reis bent. Vergeet naast je pinpas ook niet om wat contant geld mee te nemen, zodat je zeker weet dat je overal makkelijk kunt betalen.

Elektronica

Je telefoon zul je wellicht niet snel vergeten mee te nemen, maar voor in het vliegtuig, aan het strand of op de hotelkamer kan bijvoorbeeld een iPad of koptelefoon ook goed van pas komen. Als je graag leest op vakantie, is een e-reader erg handig omdat je zo op een compact apparaatje meerdere boeken mee kunt nemen, zonder dat het veel ruimte kost in je koffer. Zorg dat je voor elk elektronisch apparaat dat je meeneemt ook de juiste opladers inpakt. Zeker in hotels kan het aantal stopcontacten beperkt zijn en als je er overdag veel op uit bent, is het handig om een stekkerdoos mee te nemen zodat je meerdere apparaten tegelijkertijd op kunt laden in de korte tijd dat je op de hotelkamer bent. Met deze tips kom je goed bepakt aan en kun je volop genieten van je verblijf op Marbella!