Weer

Het gematigd mediterraan klimaat waar Marbella over beschikt nodigt eigenlijk als het ware het hele jaar door uit om de plaats te ontdekken. Tijdens het voor- en najaar is het er vaak goed vertoeven terwijl je kan genieten van zeer aangename temperaturen. Tijdens het najaar is het wel steeds belangrijk om er rekening mee te houden dat er regelmatig behoorlijk wat regen kan vallen. Ook al blijven de temperaturen het dan over het algemeen behoorlijk goed doen (een echte winter kent Marbella uiteraard niet), de neerslag zal meermaals roet in het eten gooien. De natste maanden zijn wat dat betreft de maanden november, december en januari. Ook tijdens de maanden februari, maart en oktober kan er echter behoorlijk wat regen uit de lucht vallen.

Helemaal anders gaat het er uiteraard aan toe in de zomer. Dan is Marbella op haar mooist en kunnen vakantiegangers er genieten van fantastische temperaturen. De gemiddelde maximumtemperatuur bedraagt in deze tijd dan ook 29 graden De gemiddelde minimumtemperatuur ’s nachts ligt dan rond de 20 graden. Tijdens de zomer valt er in Marbella ook nauwelijks tot geen neerslag (de maand juli is de droogste maand) waardoor dit een ideale vakantiebestemming is voor iedereen die houdt van zon, zee en strand. Voor meer informatie over het klimaat van Marbella bezoekt u de gelijknamige pagina op deze website.

Actueel weer in Marbella

Wanneer je op het punt staat om een vakantie naar Marbella te boeken of indien je van plan bent om een bepaalde uitstap te ondernemen kan het steeds interessant zijn om een goed beeld te krijgen van de actuele weersverwachting. Uiteraard kan je er dan voor kiezen om gebruik te maken van de plaatselijke weerberichten, maar toch willen we onze bezoekers graag meteen voorzien van een actueel weerbericht waardoor een duidelijk beeld wordt geschept voor de volgende dagen. Op die manier valt uw uitstap niet letterlijk in het water en kunt u, uw vakantie perfect indelen volgens het actuele weerbeeld. Voorkom met andere woorden dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan, zeker wanneer u in het voor- en najaar een vakantie boekt naar Marbella en raadpleeg tijdig het actuele weerbericht op deze website!